
Yine öğrendiğim ve unutmamam gerektiğini düşündüğüm müthiş bir tarifle karşınızdayım. Ne mi bu? Kışlık olarak buzluğunuza atacağınız salatalık. Hmm sahi.. Şuanki bu öndeki yazdıklarımı üşenecekler adına söylüyorum, yapılışı kısmını okuyun geçin. Burası benim adıma biraz da 'heyy sevgili günlük' gibi sanırım.
Buarada bu tarifi öğrenmek adına , sesi gripten mahvoluş ablamızdan uzzuuuunnn uzzzuuunnnn anlatım dinlemek zorunda kaldım. Siz bir iki yazıyla bu bilgiyi öğreniceksiniz. Hadi iyisiniz:D Buarada o izlediğim videodaki ablanın bebeği de arkada ağlıyor ama abla videoya devam. Sosyal medya bu kadar mı önemli oldu hayatımızda ? Çocuğun arkada uzun uzun ağlarken ya da mızmızlanırken onu umursamayacak kadar... Bu bahsettiğim video bana bu bilgi adına öğretici olsa da, bu kısımlardaki eleştirilerimi söylemeden de geçemeyeceğim üzgünüm. Neyse diyor ve bu tarifin özelliklerine geçiyorum.
Bu tarif tam da yapacağınız cacığa layık... Immmm.... Çok da mı leziz, çok da mı mükemmel.... :D Geçelim mi tarife ? Ne dersiniz? Evet, evet geçelim. Geçelim ki bana da sonradan unutursam dönüp bakmaya tarif olsun. Yani ne sandınız? Sadece sizler için mi yazıyorum onca yazımı, sadece sizler için mi yapıyorum onca paylaşımımı? Biraz kendime de olsun değil mi ama , hakkım... Hadi bakalım şimdi tarif kısmına doğru yolculuk baş- la- sınnnn :))
YAPILIŞI:
Salatalıklar rendede tek yönlü olacak şekilde rendelenir. Ve öylece buzdolabı poşetine 1 yemelik şekilde göz kararı eklenir. Ve poşet bastırılarak havası çıkartılır ve ağzına da düğüm atılır. Ve poşetler yassıltılarak ( ki buzlukta çok şey kaplamasın) buzluğa yerleştirilir.
Ve ne mi olur? Kışın o hormonlu salatalıkları almaktan kurtulursunuz ve de missss gibi hazır da rendelenmiş cacıklık salatalığınız hazır olmuş olur.
Afiyet olsun :D
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder