24 Nisan 2020 Cuma

Bezelyeli Havuçlu Tavuk Göğsü ( 1 kişilik)

MALZEMELER:

135 gr tavuk göğsü
1 adet patates
İStenildiği miktar haşlanmış bezelye
1/2 adet havuç
2 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı zeytinyağı
karabiber, zerdeçal, tuz

YAPILIŞI:

Tavuk göğsü küp küp doğranır.
Minik doğranmış havuç ve haşlanmış bezelye eklenir.
Süt , baharat ve tuz da eklenip harmanlanır. Yağlanmış tepsiye eklenir.
Yuvarlak kesilmiş patates nane, karabiber, zerdeçal, tuz , 1 yemekkaşığı zeytinyağı ile harmanlanır.
Tepsi 180 derece fırında 30 dakıka tutulur.
Yemeğimiz hazır :)


Hiç yorum yok: