MALZEMELER:
135 gr tavuk göğsü
1 adet patates
İStenildiği miktar haşlanmış bezelye
1/2 adet havuç
2 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı zeytinyağı
karabiber, zerdeçal, tuz
YAPILIŞI:
Tavuk göğsü küp küp doğranır.
Minik doğranmış havuç ve haşlanmış bezelye eklenir.
Süt , baharat ve tuz da eklenip harmanlanır. Yağlanmış tepsiye eklenir.
Yuvarlak kesilmiş patates nane, karabiber, zerdeçal, tuz , 1 yemekkaşığı zeytinyağı ile harmanlanır.
Tepsi 180 derece fırında 30 dakıka tutulur.
Yemeğimiz hazır :)
Çokça yemek tarifi, önerisel sinema, gezelim-görelim-güzel yerleri bildirelim:) , akışına sohbet, magazinsel belki biraz ama olmazsa olmaz 'gündem dedikodusu', sevilen kitap önerileri de unutulmalı mı? 'asla' :) , kalan zamanlara da sağlıklı yaşam ve spor, biraz da müzik malum müzik ruhun gıdası derler.. Özetle hayata dair her şeyden, bir kuple diyorum. Hadi siz de çıkın çıkın gelin, sohbetime eşlik edin, bakalım sizler neler diyorsunuz? :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder