MALZEMELER:
400 gr tavuk göğsü (aldığımız yerde dövülmüş olarak yaptırabilirsiniz benim gibi)
salça
pulbiber
kekik
karabiber
YAPILIŞI:
- Tavuk yıkanıp süzülmeye bırakılır.
- 1 yemekkaşığı salça sulandırılır. İçine 1 çaykaşığı pulbiber, 1/2 çaykaşığı karabiber eklenir.(Diyet olduğundan tuz hiç eklemedim. Siz ekleyebilirsiniz)
- Tavuklar arkalı önlü bu karışıma bulanır.
- Pişmesine yakın kekik de serpiştirilir. Arkası pişirilirken de kekik serpiştirilir.
- Tavuklarımız hazır:)
SUNUM VE SÜSLEME:
Yanına bir salata ve ayranla bu lezzet müğkemmel.. Üstelik ekmek de istemiyor yanına... :) Deneyenlere şimdiden afiyet olsun:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder