1 Ağustos 2023 Salı

MUĞLA- SARIGERME- Sarsala Koyu

 Evet.. Şimdi sizlere bir plaj tanıtacağım. Tabii kendime de burayı unutmamak adına not düşmüş olacağım. Muğla'da sarıgerme plajı kum plaj olup, hemen derinleşmemektedir. Hatta yüzülebilir alan olarak belirlenen kısımda denizin boyu omuzlarınıza gelmektedir. Deniz anası gibi itici unsurlar bulunmayan sıcacık denizinde kendinizi gayet huzurlu hissedebilirsiniz. Sarıgermede otel olarak apart otel tarzında  dolphin ve street61 temizlik ve konum açısından önerebilirim. Bu iki otel konum olarak aynı bahçedeler. Otelin bulunduğu kısmı barlar restaurantlar sokağı gibi düşünebilirsiniz. İçerisinde migros dahi var. Otel oldukça temiz, mutfaklı olması açısından kullanışlı. Yalnız tuzunuzu, prilinizi ve süngerinizi yanınızda bulundurmalısınız. Tava tencere vb var ama bunlar malesef yok. Otellerdeki tek sorun gece 3'lere kadar süren yüksek sesli müzik.. Başka problem görmedim diyebilirim. 

Buarada gezmek açısından Muğla malesef arabanız yoksa zor bir yer.. Sıcaklık oldukça fazla.. Benim fazla gezme olanağım olmadı. Başka gidişime yeni keşifler yapmak ondan planım.. 

Dalaman Sarsala  Koyu oldukça meşhur.. Manzarası vb harika olan bu koyun yolunu malesef ben beğenmedim. Çünkü yolu oldukça dar ve virajlı. Asfalt olmasına karşın , bakımsız.. Denizi de taşlı.. Bir daha asla gitmem diyebilirim özetle... 

Bu şekilde :)

Hiç yorum yok: