MALZEMELER:
- Yarım limon
- 1 şişe sade soda
- bi tutam taze nane
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 3 adet buz
YAPILIŞI:
- Bardak etrafı nasıl tuzlanır? CEVAP: Limon ile bastırarak bardağın içme kısmı gezdirilir. Sonra tuz dolu tabağa bardak bulanır
- İçinde tuz bulunmak zorunda mı? CEVAP: Evet çörçılın özelliği zaten bu.. Ama siz isterseniz bardağı da tuzlayacaksanız içine ekstra tuz eklemeyebilirsiniz. Malum tansiyon vb vb vb
- Kuru nane eklesem olmaz mı? CEVAP: Kuru nane evet olmaz. Ama naneyi hiç eklemeseniz olur :)
- Süsleme öneriniz nedir ? CEVAP: Limon dilimi ve pipet ile sunum yapabilirsiniz. :)
Afiyet olsun :D
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder